• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Angie van Hunnik

Telefoon: 06-3418120
E-mail: angie@de-zorgcoach.nl

 

Een goudzoeker noemen mensen mij ook wel eens: op zoek naar het positieve in elke ervaring. Dit zie je terug in mijn stijl van coaching: samen kijken naar waar jouw kracht ligt, wat goed gaat en wat je zou willen bereiken. Openheid, respect en een positieve houding zijn voor mij erg belangrijk en kan je dan ook van mij verwachten. Ik denk en voel graag met je mee, kijk buiten de kaders en laat de regie bij jou.

Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring opgedaan binnen de zorg en hulpverlening. Ik heb mogen werken met kind, jeugd, volwassenen en ouderen. Hiernaast ben ik altijd blijven studeren en heb verschillende studies gevolgd waaronder Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, kinderpsychologie en Rouwbegeleidingskunde. Een aantal van mijn specialisaties zijn Autisme, ADHD, depressie en trauma.

Naast De Zorgcoach werk ik als zorgvrijwilliger in een hospice en ben ik inval voor het geven van lessen binnen een sportschool. In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik het liefst in de natuur en onderneem ik heel graag wat samen met mijn twee kinderen.