• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Divani Colpa

Telefoon: 06 42734666
E-mail: divani@de-zorgcoach.nl

 

Tijdens mijn begeleiding coach ik op een persoonlijke, positieve en integere manier. Tevens ben ik afgestemd op de hulpvraag en ontwikkeling van de cliënt. Ik vind het erg belangrijk dat een cliënt zich veilig voelt en mij vertrouwt, zodat wij een band kunnen opbouwen. Een vertrouwensband is de basis om doelen te behalen. Daarnaast is structuur erg belangrijk voor cliënten en probeer hen dit aan te leren op hun tempo.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening gevolgd. Daarnaast heb ik op groepen gewerkt met jongeren die ergens kort of langdurig wonen vanwege hun thuissituatie. Hierbij bestond de hulpverlening in grote lijnen uit het volgen van een dagritme, structuur bieden en zorggesprekken voeren. De hulpverlening sloot goed aan, omdat de jongeren positief vooruitgingen. Daartegenover was de kans op terugval groot wanneer de client terugging naar zijn oude patroon zonder hulpverlening. Daarom ben ik van mening dat begeleiding in eigen omgeving samen met het netwerk belangrijk is.

In mijn vrije tijd hou ik van schrijven, lezen, wandelen en afspreken met vrienden en familie. Ik ben rustig, vol van humor, meegaand en behulpzaam.

“We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the changes it has gone through to achieve that beauty”