• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Ilona Coolen

Telefoon:
E-mail: ilona@de-zorgcoach.nl

 

Waarom moeilijk doen als het samen kan?
Deze quote spreekt mij aan en past bij mij als coach. Ik vind het belangrijk om alles samen te doen, te luisteren naar wat jij als klant nodig hebt zodat we de aanpak hebben die voor JOU het beste werkt. Want als deze aanpak voor jou werkt, kun je het na mijn hulp alleen verder oppakken. En dat is natuurlijk wat je het liefste wilt!

Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en ben daarna begonnen als groepsopvoeder op een behandelgroep met jongeren die om diverse redenen niet meer thuis kunnen wonen. Naast de Zorgcoach werk ik nog steeds met veel plezier op deze groep. Als coach werk ik dan ook voornamelijk met kinderen en jongvolwassenen, gezien daar mijn expertise ligt.
Ik wil er door middel van het werken als ambulante begeleiding mede voor zorgen dat ouders het, met de juiste hulp, zelf op kunnen lossen zodat hun kind(eren) op kunnen groeien in hun veilige thuisomgeving. En als je al wat ouder bent en juist de zelfstandigheid nodig hebt om (nog meer) op je eigen benen te kunnen gaan staan, ben ik er natuurlijk ook voor jou!

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te wandelen, te dansen of heerlijk mijn rust te pakken in een goed boek.