• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Lizzy Woerts

Telefoon: 06 48027425
E-mail: Lizzy@de-zorgcoach.nl

 

In mijn manier van werken ben ik geïnteresseerd in de onbewuste processen die ervoor zorgen dat iemand vastloopt. Dit doe ik vanuit een contextuele en systemische benadering. Daarnaast werk ik oplossingsgericht en probeer ik de eigen kracht te stimuleren. We zijn allemaal weleens zoekende op momenten dat het leven minder soepel verloopt. Op die momenten weten we zelf vaak het beste wat er nodig is en welke mogelijkheden er zijn om tot een oplossing te komen. Middels competentiegericht werken ondersteun en stimuleer ik jongeren, jongvolwassenen en ouders bij het (her)ontdekken van deze mogelijkheden, het versterken van eigen vaardigheden en het in kaart brengen van wensen en dromen voor nu en de verdere toekomst.

Ik heb Pedagogiek gestudeerd in Amsterdam en ik ben daarna aan het werk gegaan als senior jeugdzorgwerker in een jeugdinstelling van Lijn5. Daarna ben ik aan de slag gegaan als gezinsmanager bij de Jeugdbescherming Amsterdam en heb ik een ADHD coach opleiding afgerond.

Als mens ben ik vrolijk, energiek en houd ik ervan om humor te integreren in mijn contact met anderen. Ik werk graag vanuit een informele benadering. Daarnaast houd ik van zingen, muziek, yoga, koken, de natuur en reizen.