• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Michiel Bink

Telefoon: 06 18180043
E-mail: michiel@de-zorgcoach.nl

 

Als coach probeer ik in eerste instantie helderheid te creëren omtrent het probleem. Wat is precies de vraag? Vervolgens is het erg interessant en leerzaam om de (onbewuste) patronen van ongewenste gedachten en gevoelens te achterhalen die het probleem in stand houden. Deze patronen ontdekken is de eerste stap naar verandering! Mijn werk doe ik met een open, enthousiaste en integere houding. En een beetje humor op z´n tijd.

Ik heb de opleiding Algemene Sociale Wetenschappen gevolgd aan de UvA. Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als ambulant begeleider bij het Leger des Heils. In de 4 jaar dat ik dit werk deed heb ik veel ervaring opgedaan met het coachen van mensen die bekend waren met verslavings- en of psychische problematiek. Daarnaast heb ik als sportfanaat ook de opleiding Master in Coaching gevolgd aan het Johan Cruyff Institute.

Naast dat ik enthousiast word van mijn werk, vind ik het in mijn vrije tijd erg fijn om te sporten (voetbal, wielrennen, maar ook schaken), vrienden en familie op te zoeken of lekker uit eten te gaan. Ook hou ik erg van reizen.