• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Nadia Bersee

Telefoon: 085-3002300
E-mail: nadiab@de-zorgcoach.nl

 

Ontzettend gaaf dat ik bij de Zorgcoach mijn passie kan gaan uitvoeren: het coachen van mensen die wat hulp kunnen gebruiken in hun leven. Want soms heb je even wat extra hulp nodig. Ik geloof in het potentieel van de mens, iedereen heeft talenten en die mogen gezien worden. Door mijn nieuwsgierigheid ben ik altijd heel erg benieuwd naar de mens en het verhaal erachter. Deze nieuwsgierigheid heb ik altijd al gehad, vandaar dat ik Toegepaste Psychologie ben gaan studeren en heb afgerond. 

Ik ga graag oplossingsgericht te werk door naast de klant te staan en samen te kijken welke mogelijkheden er al zijn. Ik geloof dat je door oprechte aandacht en interesse, iemand dus echt te horen en te zien er heel veel mogelijk is. Stap voor stap, op een eigen tempo en met een oprechte samenwerking. Daarnaast vind ik humor erg belangrijk, dat houdt het luchtig. 

Mijn karakter kenmerkt zich door enthousiasme, optimisme en nieuwsgierigheid. Eigenschappen die ik goed kan gebruiken in de coaching bij de Zorgcoach!

Naast coachen bevind ik me graag op de yogamat en in de natuur. De natuur en (vinyasa) yoga heeft een kalmerend effect op mij en is dus mijn extra hulp waar ik bijna dagelijks gebruik van maak 🙂