• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Nicole van Kuilenburg

Telefoon:
E-mail: nicole@de-zorgcoach.nl

 

Ik ben Nicole.

Ik vind het belangrijk om jou als persoon centraal te stellen, samen op onderzoek te gaan wie jij als persoon achter de vraag bent en samen te kijken naar creatieve oplossingen. Jij staat centraal en ik ben de tool om jou te ondersteunen in het vinden van de oplossing(en). Ik bied graag een luisterend oor. We gaan op zoek naar jou vaardigheden/kwaliteiten en hoe wij deze kunnen versterken, vergroten of inzetten. Ik ben er voor jou.

Ik heb de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en door de jaren heen heb ik binnen diverse organisaties ervaring en kennis opgedaan. Ik heb gewerkt op een woonlocatie voor mensen met geestelijke problematiek. Daarna ben ik gaan werken als wijkteammedewerker bij een gemeente. Hier heb ik mijn SKJ-registratie behaald en ik heb diverse cursussen gevolgd om mijn kennis te vernieuwen. Daarbij heb ik veel geleerd over de diversiteit aan hulpvragen en wat voor een oplossingen er bestaan.

Ik houd zelf van structuur, koken en avontuur en nog veel meer, dus vraag gerust. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jou.