• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Roel Panday

Telefoon:
E-mail: roel@de-zorgcoach.nl

 

Bij het begeleiden van kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en ouderen is een oplossingsgerichte manier van werken aan doelen erg belangrijk. Zelfredzaamheid, aanleren van vaardigheden en vergroten van het zelfvertrouwen zijn daarbij belangrijk aspecten. Een positieve instelling, psychosociale vaardigheden, gedrag kunnen duiden, copingstrategieën etc. kunnen daarbij een belangrijke rol spelen. Last but not least: wederzijds vertrouwen en een goede relatie opbouwen met je cliënt zijn basisvoorwaarden om te kunnen samenwerken.

Ik ben afgestudeerd in de Cognitieve Psychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna heb ik jaren in diverse instellingen gewerkt als psycholoog met jeugdigen, volwassenen en ouderen. Als re-integratieconsulent heb ik veel ervaring opgedaan bij het begeleiden van jongeren en volwassenen op zoek naar werk.

Eigenschappen: stabiel, beheerst, plichtsgetrouw, praktisch, zelfdiscipline, hands-on mentaliteit.

Hobby’s: Muziek (spelen en zingen), sporten, vakantie, wandelen.

Zolang iemand gelooft dat zijn ideaal en doel buiten hem liggen, boven de wolken, in het verleden of in de toekomst, zal hij buiten zichzelf gaan en voldoening zoeken waar het niet gevonden kan worden. Hij zal overal naar oplossingen en antwoorden zoeken behalve waar ze gevonden kunnen worden, namelijk in zichzelf.

– Erich Fromm