• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Safia Hahour

Telefoon: 020 - 412 35 26
E-mail: safia@de-zorgcoach.nl

 

Ik vind dat ieder kind recht heeft op succes. Succes op school, bij naschoolse activiteiten, thuis, en in relaties. Om dit succes te bereiken, hebben zij soms een duwtje in de goede richting nodig. Ik geloof dat een positieve benadering, in de hulpverlening, jongeren de kracht kan geven om zelf aan hun hulpvragen te werken.

Sinds 2007 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Tijdens de lerarenopleiding heb ik het extra curriculum gevolgd voor docent in het voortgezet onderwijs. Hierdoor heb ik ook affiniteit met kinderen in het voortgezet onderwijs.

In 2012 heb ik de (bachelor en master) opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam met succes afgerond.  Door deze doctoraalstudie ben ik bevoegd tot het doen van diagnostisch onderzoek.

Naast het lesgeven ben ik remedial teacher en geef ik jongeren ondersteuning bij sociale vaardigheden, gedrag thuis en op school en andere activiteiten buitenshuis. Ik ben actief als coach in de klas, waarbij ik leerkrachten ondersteun bij het begeleiden van jongeren met gedragsproblemen. Ook signaleer ik de hoogbegaafde leerlingen en ontwerp ik lessen en projecten voor deze leerlingen.