• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Tess Hofstede

Telefoon: 085-3002300
E-mail: tess@de-zorgcoach.nl

 

Als coach begin ik altijd met de focus leggen op ons vertrouwensband en veiligheid creëren om jezelf te kunnen zijn. Ruimte geven om veel te luisteren, observeren en interesse tonen in alles wat jou uniek maakt en ook in nauw verband kan brengen met anderen. 

Na mijn psychologie propedeuse ben ik verder gegaan met mezelf verder ontwikkelen als coach en basis counselor. Hiernaast ben ik ook personal trainer en hecht ik veel waarden aan beweging en sporten. Je zult mij vaak krachttraining zien doen en anders veel schilderen, schrijven en lezen om te blijven leren. 

Omdat we als mensen ons ontwikkelen door veel factoren van onze omgeving en van binnen ook complexiteit ondervinden zal ik altijd oog hebben voor de verschillende manieren waarop je jezelf uit en alle mogelijkheden die er nog zijn om ruimte voor jezelf te maken. Daarin kun je jezelf zichtbaarder maken en beter communiceren met de buitenwereld. Vaak onderschatten we hoeveel kracht en impact we kunnen hebben. Ik help je graag op een veilige, creatieve en speelse manier je autonomie verder op te bouwen.