Voor wie?

Wij zijn er voor iedereen vanaf de 5  jaar.

  • Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

De Zorgcoach helpt iedereen die extra hulp kan gebruiken om de eigen kracht en zelfredzaamheid te vergroten. Zodat zij weer zelf aan het roer van hun eigen leven staan.

De Zorgcoach biedt individuele begeleiding op maat.
Wij helpen:

De Zorgcoach werkt samen met:

 

“Ze kijken echt naar de match met de cliënt. Hierdoor slaat hun hulpverlening echt goed aan.”

Marjolijn, Gedragswetenschapper

“Door mijn coach weet ik weer dat ik veel meer zelf kan dan ik soms denk.”

Ewout, 32 jaar

De Zorgcoach werkt met de 4 W’s. Wij helpen je met eenvoudige of complexe problematiek. Wanneer je wilt, Waar je wilt, met Wie je wilt, Waaraan je wilt. Voor alles is een oplossing te bedenken. Wij helpen jou graag om deze te vinden.

Onze focus ligt op het positieve; wij kijken naar wat iemand kan en waar iemand goed in is- en niet naar wat een bepaalde belemmering zou kunnen geven. Je hoeft je alleen maar aan te melden. We helpen je snel en ook voor de financiëring is er altijd wel een oplossing. Lees meer hierover – financiering.

Kom je er even niet meer uit?

Ben je voor een korte of langere periode vastgelopen en heb je hulp nodig? De Zorgcoach helpt jou weer op weg. Hoe dan ook.

Kinderen

Wordt jouw kind snel boos of is hij of zij angstig? Heeft hij of zij moeite op school of met het maken van vrienden? Voelt hij of zij zich eenzaam of down? Door één op één coaching worden jij en je kind sneller en effectiever geholpen om deze uitdagingen te overwinnen.

Aanmelden

Jongeren

Loop je tegen problemen aan? Thuis, op school of op straat? Heb je moeite met het maken van vrienden? Zeuren je ouders te veel aan je hoofd? Vind je het spannend om nieuwe dingen te proberen? Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De Zorgcoach helpt jou dit aan te pakken.

Aanmelden

Volwassenen

Heb je hulp nodig bij het vinden of behouden van werk of dagbesteding? Wil je graag een sociaal netwerk opbouwen? Kun je wat hulp gebruiken je financiën of huishouden op orde te krijgen? Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. De Zorgcoach is er om je te helpen.

Aanmelden

Ouders

Weet je als ouder soms ook niet meer hoe je je kind kunt helpen of bereiken? Zou je hier (opvoed)ondersteuning bij kunnen gebruiken? Vaak lukt het om, samen met een coach, de juiste ingang weer terug te vinden.

Aanmelden

Eetstoornissen

Veel mensen denken bij een eetstoornis aan een verstoord eetpatroon. Maar een eetstoornis is veel meer dan dat. Samen met jou willen wij ervoor zorgen dat jij weer in jouw kracht komt te staan en de regie over jouw leven terugkrijgt.

Lees meer!

wat is een eetstoornis

Zorginstellingen

De Zorgcoach werkt graag samen met andere organisaties en disciplines. In het belang van de klant is het juist zo belangrijk om iedereen die betrokken is op één lijn te hebben en te houden (zorginstelling, school).

De Zorgcoach wordt regelmatig door andere zorginstellingen gevraagd de praktische thuisbegeleiding te verzorgen in het verlengde van een lopend behandeltraject. De Zorgcoach helpt andere instellingen het optimale uit hun behandeling te halen.

Neem contact op

Samenwerken Instelling

Gemeenten

De Zorgcoach stelt de klant centraal. De Zorgcoach is een proactieve samenwerkingspartner om inwoners die ergens hulp bij kunnen gebruiken op een effectieve en efficiënte manier weer zelfredzaam te krijgen. Door 100% ambulant te werken wordt de hulp altijd in de wijk geleverd en door de persoonlijke benadering leveren we doelgericht resultaat.

Neem contact op

Samenwerken met gemeenten

Jouw leven, dus jij bepaalt:

  Waaraan je wil werken

Jij bepaalt welke doelen je wil bereiken. Samen bespreken we hoe je jouw doelen kan behalen.

Wanneer je dat wil

Wij komen naar je toe op het moment dat jou uitkomt. Overdag, vroeg in de ochtend, ‘s avonds én in het weekend.

Waar je dat wil

Wij komen altijd naar jou toe, waar je ons nodig hebt. Thuis, op school, je werk of waar dan ook. Van intake tot afscheid.

Met Wie je dat wil

Hulp werkt alleen als er een klik is tussen jou en de coach. Samen met jou bekijken we welke coach het beste bij jou past.

Jouw hulp dus jij bepaalt

Kunnen we jou op weg helpen? Meld je aan