Over De Zorgcoach

  • Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

De Zorgcoach bestaat sinds 2008 en is voortgekomen uit het besef dat zorg beter kan. Dat je verder komt als je persoonlijke hulp op maat aanbiedt. Daar waar de klant het nodig heeft, op elk moment en op iedere locatie. Dus niet alleen tussen 9 en 17 uur en niet alleen thuis, maar ook ‘s ochtends vroeg, ‘s avonds of in het weekend en op het werk of waar dan ook. De Zorgcoach ziet erop toe dat de benodigde (na)zorg wordt geboden.

De Zorgcoach werkt waaraan jij wilt. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant aangeeft wat hij/zij wil. Want hulp, hoe goed ook, werkt alleen als je dat echt zelf wilt. Alleen dan kan De Zorgcoach doen waar we goed in zijn en zorgen dat jij zo snel mogelijk en zo sterk mogelijk weer aan het roer van je eigen leven staat.

Wij willen mensen geven wat ze nodig hebben. Wij geloven dat je met een persoonlijke coach en een op jou toegespitst zorgplan veel sneller en sterker weer grip op je eigen leven krijgt. Dat een persoonlijke benadering een grotere kans biedt op zelfredzaamheid en dat vergroot het toekomstperspectief.

Lees meer over aanmelden en financiering.

 

“Bij De Zorgcoach kijken ze echt wat de klant al goed kan. En vanuit die kracht bereikt de klant zoveel meer.”

Eric, SPV-er

“Ik zit op een sport en heb vriendjes gemaakt. Ik heb bijna geen ruzie meer met mijn ouders.”

Linda, 8 jaar

“De Zorgcoach heeft geholpen bij het vinden van een passende woonruimte. Het ging thuis echt niet meer.”

Ilonka, 63 jaar
Coachingslocatie

Waar?

We zijn werkzaam in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Noordoost Brabant.

lees verder