De Zorgcoach komt naar Noordoost Brabant

  • Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Sinds 2018 werk ik met veel plezier bij De Zorgcoach. Ik begeleid klanten met depressieve klachten, gezinnen die vastlopen, mensen met verslavingsproblematiek, omgang met ASS. Naast mijn werk als ambulant coach geef ik yogalessen. De afgelopen tijd, wegens corona online. Het is mijn passie om mensen meer bewustzijn bij te brengen en tot de kern door te dringen. Dan kunnen er naar mijn inzien wezenlijke veranderingen plaatsvinden, zodat begeleiding niet langer meer nodig is.

In 2019 ben ik met mijn gezin van Haarlem terug naar mijn Brabantse roots verhuisd. Daar zocht ik naar een soortgelijke organisatie zoals De Zorgcoach, maar die is er niet. Ik vond organisaties die vastzaten tussen regeltjes, tijd en rapportages. Ik besteed mijn tijd en energie graag aan de hulpvrager. Op mijn manier. Met vrijheid en vertrouwen, zodat iemand geholpen wordt wanneer dit nodig is.

Daarom vroeg ik Ward Dekkers, directeur van De Zorgcoach of we De Zorgcoach ook naar Brabant kunnen halen. Toevallig stond er net een aanbesteding open voor Jeugdzorg en WMO voor de regio NOB. En het is ons gegund!

Vanaf januari 2022 gaan we hier jeugdigen en volwassenen ondersteuning bieden:
Meijerijstad, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Landerd, Mill en Sint-Hubert, Oss, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Uden en Vught.

Daar hebben we kei veel zin in!

Barbara Bouwman