Beschermd: e-Health

E-health in de zorg

  • Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

E-health in de zorg

E-health in de zorg wordt vandaag de dag steeds populairder. Het gaat bij e-health namelijk om de digitale toepassing in de zorg. Denk aan het gebruik van informatie- en communicatietechnologie ter ondersteuning of juist verbetering van de gezondheid en gezondheidszorg. Ook horen hier verschillende trainingen bij omtrent gezondheid. Een training is een online cursus met alle relevantie informatie rondom een bepaald onderwerp – in de vorm van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips.

Wil je meer weten over e-health en wat dit voor jou zou kunnen betekenen? Ontdek er hieronder meer over. Of meld je alvast aan. Zoek je hulp maar heb je liever dat een coach jou begeleid? Dat kan natuurlijk altijd!

Wat is e-health?

Het is mogelijk om vanuit verschillende perspectieven naar e-health te kijken. Dat kan namelijk vanuit een moment in het zorgproces waarbij je gebruikt maakt van e-health. Het kan ook vanuit wie er gebruik van maakt of vanuit technische ontwikkelingen. Zo kunnen er onder andere online voorlichtingen worden gegeven of therapie. Zorgverleners als cliënten kunnen gebruik maken van e-health. Ook GGZ e-health komt daar bij aan te pas. Via de Zorgcoach is het mogelijk om verschillende online trainingen te volgen.

Tijdens de training ga je dan ook echt aan de slag met korte opdrachten en vragenlijsten die helpen met bewustwording. Elke training kan zowel zelfstandig als onder begeleiding worden gevolgd. Hier ben jij dus volledig vrij in. De trainingen zijn ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-health ontwikkelaars. Zij werken nauw samen met experts en ervaringsdeskundigen. Ook is er een ruime keus uit allerlei verschillende trainingen.

Begeleiding / training

Verschillende online programma’s

Wil je meer leren over acceptatie, mindfulness, activatie, lekker slapen, communiceren of omgaan met emoties en nog veel meer? Je kunt er van alles over leren in de online trainingen die daarover gaan. Via de Zorgcoach zijn er maar liefst 13 online trainingen gratis te volgen! De Zorgcoach werkt hierin samen met de Gezondeboel. Gezondeboel is een inspirerende e-health aanbieder voor bedrijven, onderwijsinstellingen, wijkteams en professionals, met jaarlijks zo’n 150.000 actieve gebruikers.

“Bij De Zorgcoach kijken ze echt wat de klant al goed kan. En vanuit die kracht bereikt de klant zoveel meer.”

Eric, SPV-er

“Nog nooit zo’n outreachend organistatie meegemaakt. Ze ondersteunen hun cliënten echt bij alles. Je merkt dat het werkt.”

Marga, Intern begeleider

“De Zorgcoach is een zeer professionele samenwerkingspartner met kennis van zaken”

Jeroen, GZ Psycholoog

Meld je aan voor e-health trainingen

Wil jij ook zelfstandig aan de slag gaan met een gratis online training om vaardigheden te verbeteren, je mindset te veranderen of om een angst te overwinnen? Dat kan door je aan te melden voor een online training. Dit kun je vervolgens zelf invullen.

Aanmelden gratis Zelfhulp

Als jij het prettiger vindt om de training alleen te volgen dan kan dat, maar je kunt dit ook samen doen met een gespecialiseerde coach. Wil je wel coaching maar nog geen online zelfhulp programma, dat kan natuurlijk ook.

Aanmelden hulp van Coach

vrouw achter laptop - e-health