• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Danielle Daams

Telefoon:
E-mail: danielledaams@de-zorgcoach.nl

 

Dag!

Het bijzondere aan werken voor de Zorgcoach is dat ik jou in je vertrouwde omgeving zie. Hierdoor ontstaat er een compleet beeld van wat er in jouw leven speelt en welke mensen voor jou belangrijk zijn. Als coach speel ik hierop in door al deze facetten mee te nemen in onze gesprekken. Hierdoor kan er op allerlei vlakken gewerkt worden aan verschillende doelen.

Jij krijgt alle ruimte om tot eigen ideeën en inzichten te komen over wat jij nodig hebt. Ik ondersteun je hierbij door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen of verbanden te leggen. Licht waar mogelijk, doortastend waar nodig.

Na de opleiding SPH heb ik op verschillende plekken gewerkt als groepsleider in de Jeugdzorg en als Persoonlijk begeleider voor jongeren met autisme. Na de coachopleiding ben ik gestart bij de Zorgcoach als ZZP’r. Hiernaast werk ik ook als coach bij een behandelinstituut voor mensen met adhd en autisme.

Als persoon ben ik ondernemend en doe graag leuke dingen met mijn man, vrienden en vriendinnen. Verder houd ik van tuinieren, wat rommelen in huis en met mijn kat op de bank tv kijken. Wie weet tot ziens.