• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Eline Eissing

Telefoon: 06 - 38138816
E-mail: eline@de-zorgcoach.nl

 

Ik heb als coach veel affiniteit met de doelgroep ‘jongeren’ in de leeftijd 12 t/m 25 jaar, maar werk ook graag met mensen buiten deze leeftijden. Het mooie aan mijn werk vind ik het maken van echt contact en het tonen van interesse voor jouw leven. Ik ben iemand die onpartijdig is en waarbij je je prettig voelt om ook moeilijkere onderwerpen te bespreken. Moeilijke onderwerpen maak ik graag bespreekbaar, omdat ik erin geloof dat je niet geholpen bent bij het vermijden hiervan.

Tijdens de coaching vind ik het belangrijk dat jij in je kracht staat. Ik ben een coach die het graag luchtig houdt en een grapje tussendoor maakt. Actief zijn, er samen op uit gaan, naar de sportschool gaan of samen een boodschap doen. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen. Vanuit een veilige omgeving en op een open manier met elkaar kunnen werken vind ik erg belangrijk.

Als Toegepast Psycholoog heb ik minoren gevolgd gericht op voeding & sport en verslavingskunde. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig, hardlopen, krachttraining en yoga, maar geniet ook erg van lekker eten. Ik geloof erin dat voeding en sport van invloed kunnen zijn op je persoonlijke ervaring van welzijn.