• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Eline Eissing

Telefoon: 085-3002300
E-mail: eline@de-zorgcoach.nl

 

Als coach werk ik veel met de doelgroep ‘jongvolwassenen’ in de leeftijd 12 t/m 25 jaar, maar ik werk ook graag met mensen buiten deze leeftijden.

Het mooie aan mijn werk vind ik het maken van echt contact en het tonen van interesse voor jouw leven. Tijdens de coaching vind ik het belangrijk dat jij in je kracht staat. Ik ben een coach die het graag luchtig houdt en een grapje tussendoor maakt. Actief zijn, er samen op uit gaan, naar de sportschool gaan of samen een boodschap doen. Ik hecht veel waarde aan vertrouwen. Vanuit een veilige omgeving en op een open manier met elkaar kunnen werken vind ik erg belangrijk.

Ik geloof erin dat we constant invloed op elkaar hebben door middel van communicatie. Als er moeilijkheden in de communicatie zijn, wordt dit doorgaans vanaf meerdere kanten beïnvloed. Vanuit een gelijkwaardige relatie zal ik zoeken naar aansluiting bij jou en je familie/ netwerk, om van hieruit te zoeken naar deze knelpunten en manieren om samen het interactiepatroon te verbeteren. De opleiding Systeemtherapeutisch werk heeft me geleerd om hierin veel breder te kijken, nieuwsgierig te zijn en te zoeken naar patronen in de communicatie.

Als Toegepast Psycholoog heb ik minoren gevolgd gericht op voeding & sport en verslavingskunde. Ik ben van mening dat voeding en sport van invloed kunnen zijn op je persoonlijke ervaring van welzijn. In mijn vrije tijd ben ik zelf dan ook graag sportief bezig met hardlopen, krachttraining en yoga en ik geniet ook erg van lekker eten en koken.