• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Marleen Sepers

Telefoon: 085-3002300
E-mail: info@de-zorgcoach.nl

 

Ik ben Marleen Sepers, 41 jaar en woon met mijn gezin in Amsterdam Nieuw-West. Doordat ik zelf nogal een laatbloeier ben, zeg ik van uit mijn eigen ervaring ‘geef iets de tijd’ om in positieve richting te kunnen ontwikkelen. ‘Proberen is leren’ en ‘Fouten maken moet’ vind ik daarbij een goeie leidraad. In mijn coaching probeer ik naast degene die ik begeleid op zijn pad te staan, door veel tijd te geven aan het opbouwen van veiligheid en vertrouwen. Vervolgens kunnen we samen zoeken naar wat er wel lukt en werkt binnen de mogelijkheden en kwaliteiten van ons als duo. Dus samen een team vormen om zo ook datgene dat nog buiten die mogelijkheden en kwaliteiten lijkt te liggen te versterken.

Na de sportacademie (hbo), ben ik via een deeltijd opleiding Pedagogiek geëindigd als Psychomotorisch Kindertherapeut. Hierbij gebruik ik bewegen als middel om ook ‘beweging in gedrag’ te veroorzaken.

Naast mijn werk als coach voor de Zorg-Coach en beweegtherapeut voor een GGZ-behandelprogramma (bigmove), ben ik moeder van twee kinderen van 8 en 5 en krijg ik vooral energie van buiten zijn, (buiten)sporten en sociale interacties (groen&doen)!