• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Hilda Daemen

Telefoon: 06-48505305
E-mail: hilda@de-zorgcoach.nl

 

Als coach vind ik het belangrijk om de persoon écht te zien en écht te horen. Ik ben ervan overtuigd dat achter elk gedrag een positieve intentie schuilt, ook al pakt dat niet altijd zo uit. Ik zal luisteren naar je verhaal, je helpen om je gedachten te ordenen om zo de kern eruit te halen. Samen kijken we naar wat jouw wensen en mogelijkheden zijn en hoe we dat in kleine stapjes neer kunnen zetten. Antwoorden en oplossingen liggen altijd in de persoon zelf besloten. In de begeleiding kan ik je helpen die te vinden.

Na de Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik werkzaam geweest binnen verschillende takken van de jeugdzorg: jeugdpsychiatrie, meidenhulpverlening, verslavingszorg en pleegzorg. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als ambulant hulpverlener in de vrouwenopvang en als systemisch jeugdbehandelaar. Tussendoor heb ik in Waalwijk de opleiding Stressmanagement gevolgd: coaching, counseling en conflictbemiddeling.

In mijn vrije tijd, spreek ik graag af met familie en vrienden, luister ik graag naar muziek en bezoek ik geregeld een concert of een festival. Verder wandel en fiets ik graag in de natuur en lees ik graag een spannend boek.