• Werken waaraan je wil
  • Wanneer je wil
  • Waar je wil
  • Met wie je wil

Mark Rademakers

Telefoon: 085-3002300
E-mail: mark@de-zorgcoach.nl

 

Het vergroten van de zelfredzaamheid vind ik erg belangrijk in de begeleiding. Hierbij ga ik graag af op de hulpvraag van de jongere/ het gezin zelf, zodat men zich volledig kan vinden in de begeleiding. Continu respect en begrip tonen is voor mij een voorwaarde om zinvolle begeleiding te bieden. Daarnaast is humor ook erg belangrijk naar mijn ervaring. Als de begeleiding ook leuk is heeft het simpelweg meer effect.

Na zes jaar te hebben gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis voor volwassenen, ben ik de kinder,- en jeugdpsychiatrie ingegaan. Acht jaar gewerkt als sociotherapeut op verschillende afdelingen in een kinder,- en jeugdpsychiatrisch ziekenhuis. Daarna zeven jaar ambulante begeleiding gedaan; Hoofdzakelijk jongeren en gezinnen, maar ook volwassenen met alle voorkomende (psychiatrische) problematiek. Opleiding: Psychiatrisch verpleegkundige en Post HBO Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding/ behandeling.

Tot m’n 30e heb ik in Amsterdam gewoond en nu woon ik in hartje Alkmaar. Naast mijn werk houd ik me vooral bezig met muziek, sporten (zwemmen), vrienden, natuur en ik ga graag op reis.